Babyshower cadeau

Bent u op zoek naar een babyshower cadeau voor uw zwangere vriendin? Dan wilt u zich vast onderscheiden met een cadeau. De meeste vrouwen brengen op een babyshower knuffels, kleding of huidverzorging voor de baby mee. Ongetwijfeld heeft de zwangere dame al een kast vol van deze spullen.

Kies daarom voor een cadeau waar niet veel mensen aan denken. Dat is het geval met een wagenspanner kralen of een Maxi Cosi hanger. Dit zijn de cadeaus waar niet veel vriendinnen of familieleden aan denken. Onderscheidt u van de rest van de genodigden op de babyshower en kies voor een leuke hanger met kralen.

Maxi Cosi hanger als kraamcadeau

Een Maxi Cosi hanger is een ontzettend leuk cadeau voor op de babyshower of als kraamcadeau. In de shop vindt u een breed assortiment aan hangers met verschillende kralen in de mooiste kleuren. U kunt zelfs kiezen voor een bijpassende bijtring, speenkoord of wagenspanner. U kunt de set zo uitgebreid maken als u zelf wilt.

Behalve dat de Maxi Cosi hanger of wagenspanner kralen een leuk babyshower cadeau is, heeft het ook zeker nog een nuttig doel. Door de kleuren, de vormen en het kleine belletje aan het speelgoed worden de zintuigen van de baby al in een vroege fase gestimuleerd. Dit komt de ontwikkeling van het kindje alleen maar ten goede. Kies nu snel uw favoriete item bij ons in de shop.

Babyshower cadeau

Wagenspanner kralen zonder giftige stoffen

Duurzaamheid en veiligheid zijn momenteel belangrijke topics. Vooral als het om speelgoed van uw baby gaat, laat u liever niets aan het toeval over. Kies daarom voor de veilige en duurzame optie: een wagenspanner of hanger die vrij is van kunstmatige stoffen.

In plastic speelgoed zitten nog wel eens stoffen als EN 71-3, EN 71-12, Reach LEAD, Reach Cadmium, Reach Organotin, PAH’s Reach en formaldehyde. Bij de baby accessoires van BijtringEnzo is dit gelukkig niet het geval. Deze geeft u met een gerust hart aan elke baby of peuter. Elke bijtring, Maxi Cosi hanger of wagenspanner van ons is veilig voor uw kind en verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen.

Origineel en mooi babyshower cadeau

Kies nu uw favoriete babyshower cadeau uit bij ons in de shop. De verschillende stijlen, vormen en maten bieden voor elke baby en mama wat wils. Door de duidelijke foto’s en beschrijvingen weet u al snel wat u in huis haalt. Wilt u toch nog iets meer advies? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van BijtringEnzo.