Maxi Cosi hanger

Ligt uw baby in een leuke Maxi Cosi? Dan wilt u deze reiswieg zeker versieren met een mooie Maxi Cosi hanger. De hanger bij ons in de shop past op elke reiswieg, u bevestigt hem aan de kap van de Maxi Cosi.

Uw kind wordt gestimuleerd door de kralen in verschillende kleuren. Sommige hangers hebben een belletje aan het koord bevestigd. Dit belletje is hoorbaar als u met de baby in de reiswieg aan het wandelen bent. Door de kralen, de kleuren en het belletje stimuleert u al op jonge leeftijd de zintuigen van de baby. De Maxi Cosi hanger is er niet alleen voor de sier, maar heeft dus zeker een nuttig doel.

Wagenspanner kralen

Een wagenspanner kralen is niet hetzelfde als een Maxi Cosi hanger. Wel lijken deze twee speeltjes voor baby’s op elkaar. Een Maxi Cosi hanger hangt u aan de kap van de reiswieg en hangt dus verticaal. De wagenspanner kralen bevestigt u aan de Maxi Cosi of kinderwagen over de breedte.

De Maxi Cosi hanger bungelt en de wagenspanner kralen is strak bevestigd aan beide kanten van de kap. Het doel is hetzelfde. De speeltjes zijn bedoeld voor lering en vermaak van de baby in de kinderwagen of reiswieg. Bovendien staat het erg leuk als accessoire.

Babyshower cadeau voor de mama in spe

Een wagenspanner kralen of een Maxi Cosi hanger is leuk om te geven als babyshower cadeau. Dit feestje is voor de mama het moment om allerlei spullen voor de baby te verzamelen. Veel vriendinnen denken aan luiers, kleding, knuffels en huidverzorging voor baby’s. Echter worden de kleine accessoires vaak vergeten. U laat voor de moeder niks aan het toeval over met dit leuke babyshower cadeau.

Maxi cosi hanger

Maxi Cosi hanger veilig voor kinderen

Het voordeel van deze mooie Maxi Cosi hanger is dat dat de kralen vrij zijn van BPA en gifstoffen. Aan de kunststof hangers zijn geen stoffen toegevoegd als Reach LEAD, Reach Cadmium en Reach Organotin. De houten kralen zijn vrij van formaldehyde. De Maxi Cosi hanger in onze shop voldoet dus aan alle eisen en is daarom 100 procent veilig voor de baby in de reiswieg. Bestel vandaag nog het leukste item dat u bij ons in de shop ziet.