VERZENDEN & RETOURNEREN
Verzenden:
Ik verzend altijd zo snel mogelijk! In de regel betekent dat dat bestellingen die voor 23.59u ‘s nachts geplaatst en betaald zijn, de eerstvolgende werkdag verzonden worden.

Door overmacht of grote drukte kan het gebeuren dat dit 1 dag later wordt. Ik werk namelijk alleen in dit bedrijf, waardoor er altijd iets kan gebeuren dat ervoor zorgt dat ik niet naar het postkantoor kan, of niet alles op tijd af krijg.
Ik werk aan de bestellingen na mijn baan.
Ik verzend alle bestellingen met PostNL, waarbij ik gebruik maak van MyParcel. Hele kleine bestellingen worden binnen Nederland verstuurd in een envelop. Voor de rest probeer ik alle bestellingen die in de brievenbus passen als brievenbuspakketje te versturen. Dat scheelt een boel verzendkosten!
Voor de levertijd ben ik afhankelijk van PostNL. Binnen Nederland betekent dat in 99% van de gevallen dat je bestelling de dag na verzending in huis is. Naar België duurt het doorgaans 2-3 werkdagen, maar ook wel eens langer. Wanhoop dus niet als je bestelling er na een paar dagen nog niet is. Het gebeurt zelden dat iets echt niet aankomt!
Als je bestelling als (brievenbus)pakket verstuurd wordt, ontvang je na verzending automatisch een mail met een track & trace-nummer, waarmee je je bestelling kunt volgen.
Retourneren:
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product(en) retour te sturen. Je krijgt, in het geval van een volledig retour, het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, is het de bedoeling dat je het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking terugstuurt. Verpakkingen mogen niet geopend zijn. Alle artikelen dienen dus ongebruikt en schoon geretourneerd te worden.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met mij opnemen via info@bijtringenzo.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product door mij op tijd in goede orde retour ontvangen is.
Let op: Producten die op maat voor je gemaakt zijn, of die je in de uitverkoop besteld hebt, zijn uitgesloten van retournering. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief. (Hieronder vallen ook op maat geknipte stukken draad)