Wagenspanner kralen

Als u de zintuigen van uw baby wilt stimuleren, dan is een wagenspanner kralen een goed idee om te bestellen. De wagenspanner kralen bevestigt u aan beide kanten van de reiswieg of kinderwagen en is dus over de breedte van het vervoermiddel bevestigd. Zo heeft uw baby goed zicht op de vrolijke hanger met gekleurde kralen.

Vindt u het leuk om het gehoor van de baby op vriendelijke wijze te stimuleren? Dan kunt u uiteraard kiezen voor een wagenspanner kralen met een belletje aan het koord bevestigd. Dit loepzuivere belletje maakt geluid als u op stap bent met de Maxi Cosi of kinderwagen. Het belletje klinkt zacht en is vriendelijk voor de oortjes, hierdoor is deze niet hinderlijk voor de allerkleinsten.

Vrolijke en veilige Maxi Cosi hanger

Naast de wagenspanner kralen vindt u bij ons in de online shop ook een Maxi Cosi hanger. Deze stimuleert de zintuigen van de baby op dezelfde manier. Echter wordt deze hanger op een andere manier aan de wieg of wagen bevestigd. De Maxi Cosi hanger spant u niet aan in de breedte, maar verticaal. De hanger bungelt gezellig voor het zicht van uw baby. Sommige Maxi Cosi hangers zijn zelfs voorzien van een bijtring. Uw baby heeft dan iets om op te happen als het even de speen niet kan vinden.

Babyshower cadeau – om de zintuigen van de baby te stimuleren

Een Maxi Cosi hanger is tevens geschikt als babyshower cadeau. Heeft u zwangere vriendinnen of familieleden, dan zult u de moeder in spe zeker blij maken met dit fantastische cadeau. De dame in kwestie hoeft zich niet af te vragen of dit babyshower cadeau veilig is voor de kleine spruit.

Al ons speelgoed is getest en vrij van EN 71-3, EN 71-12, Reach LEAD, Reach Cadmium, Reach Organotin en PAH’s Reach. De houten artikelen zijn vrij van formaldehyde. U hoeft dus niet bang te zijn dat de baby schadelijke stoffen binnenkrijgt. Dit babyshower cadeau geeft u daarom met een gerust gevoel.

Wagenspanner kralen

Wagenspanner kralen en andere leuke cadeaus voor baby’s

Bent u op zoek naar een leuk cadeau dat bij de gekozen stijl van de moeder en baby past? Dan zult u zeker slagen in de shop van Bijtringenzo. Hier vindt u zeker een bijtring, wagenspanner kralen of Maxi Cosi hanger in de stijl die bij u of uw zwangere vriendin past. Wilt u advies of heeft u verder nog vragen over onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op via de mail of website.